ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε με τα ektaktanea.gr στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο ektaktanea.site@gmail.com.

Για προώθηση δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, ειδήσεων, καταγγελιών στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ektaktanea.site@gmail.com.

Για ενημέρωση σχετικά με την προβολή σας μέσω διαφήμισης στα ektaktanea.gr στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ektaktanea.site@gmail.com.

Για την αναφορά τεχνικού προβλήματος στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ektaktanea.site@gmail.com.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ

Σας περιμένουμε στη μεγάλη μας παρέα – Επικοινωνήστε μαζί μας

Ta ektaktanea.gr είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη ενημερωτική ιστοσελίδα που ενσωματώνει, νέους σύγχρονους και πρωτοπόρους τρόπους ενημέρωσης του κοινού. Βασίζεται στις πρωτογενείς ειδήσεις και στις αναδημοσιεύσεις ειδήσεων που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις των αναγνωστών για αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, δίνουν το κίνητρο στη δημοσιογραφική μας ομάδα να βελτιώνεται καθημερινά και να παρουσιάζει στους αναγνώστες της το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η καθημερινή ενημέρωση από διαδικτυακούς τόπους έχει μπει ολοένα και περισσότερο στη ζωή του κοινού. Οι διαδικτυακοί τόποι προσφέρουν στην πλειοψηφία τους άμεση ενημέρωση, ενώ ο αυξανόμενος αριθμός τους εγγυάται πλουραλισμό απόψεων.

Επιπλέον, σε αυτή την κατεύθυνση βοηθάει και η παρουσία εκατοντάδων ενημερωτικών ιστολογιών (blogs). Υπάρχει επίσης ο ηλεκτρονικός τύπος και πολλές ιστοσελίδες (sites) που προσφέρουν απόψεις ανθρώπων ,πληροφορίες κ.α.

Ενημέρωση μπορεί επίσης να γίνει μέσω διαφόρων μέσων κοινωνικοποίησης (facebook,twitter, google+) όπου οι άνθρωποι όχι μόνο μαθαίνουν τι γίνεται στον κόσμο αλλά και ψυχαγωγούνται.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ