Εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη δωρίζει χρώματα για τη σημαία του Καστελόριζου

Καστελόριζο

Μία συγκινητική πρωτοβουλία έλαβε η εταιρεία STANCOLAC για την αποκατάσταση της ζωγραφισμένης ελληνικής σημαίας στον εμβληματικό βράχο του λιμανιού στο Καστελόριζο.

Πρόσφατα, το σήμα κατατεθέν του λιμανιού, υπέστη ζημιά, έπειτα από δολιοφθορά.

Η STANCOLAC, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της μέσω Facebook, προχωρά σε δωρεά των χρωμάτων που θα αποκαταστήσουν την αρχική εικόνα της σημαίας, ενισχύοντας και πάλι το εθνικό αίσθημα κατοίκων και επισκεπτών.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η STANCOLAC θα προβεί στην δωρεά όλων των απαραίτητων χρωμάτων προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που υπέστη η ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στον βράχο επάνω από το λιμάνι του Καστελόριζου.

Μετά την πράξη βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου από την Τούρκικη δολιοφθορά που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αποτελεί για την εταιρεία μας και για το ανθρώπινο δυναμικό της ύψιστη τιμή και χρέος να σταθούμε αρωγοί στην όλη διαδικασία αποκατάστασης του εθνικού μας συμβόλου σε ένα τόπο που αντιπροσωπεύει τις έννοιες του πατριωτισμού και της αυταπάρνησης στην ύψιστη έκφραση τους.

Σε συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της νήσου Μεγίστης ,η δωρεά αυτή αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στο σπουδαίο ρόλο που επιτελούν οι ηρωικοί κάτοικοι του ακριτικού νησιού μας, κρατώντας ψηλά το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων στην προμετωπίδα των συνόρων μας.

Διαβεβαιώνουμε επίσης πως θα είμαστε κοντά τους με ανάλογες παροχές για την κάλυψη υφιστάμενων αναγκών και ουσιαστική στήριξη των υποδομών του νησιού.

Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας είμαστε στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσουμε πως η STANCOLAC θα προβεί στην δωρεά όλων…

Δημοσιεύτηκε από Stancolac S.A στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ