Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Πέταξε όλα τα στοιχεία στη φωτιά που έκαιγε το θύμα

Την έκδοση του εντάλματος σύλληψης από την εισαγγελία αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης για να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον 20χρονο Αλβανό, δολοφόνο του 69χρονου ξενοδόχου. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες και ο δράστης να μεταβεί αύριο στα δικαστήρια Νάξου συνοδευόμενος από τον συνήγορο του κ. Απόστολο Λύτρα.

Την ίδια ώρα οι τελευταίες πληροφορίες τουprotothema.gr αναφέρουν ότι ο 20χρονος εργάτης, μετά το άγριο έγκλημα, μαζί με τα ματωμένα ρούχα και παπούτσια που φορούσε στο σκηνικό του θανάτου, πέταξε και τα κλειδιά του ξενοδοχείου της Οίας όπου καιγόταν αργά μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας το θύμα, σε απόμερο σημείο της Καλντέρας. Μια κίνηση που σύμφωνα με τον συνήγορο πολιτικής αγωγής κ. Ελευθέριο Γαβρίλη,ερμηνεύεται ως προσπάθεια να καθυστερήσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Μαχαίρωσε μάνα και αδερφή στην Κρήτη! Βρήκαν την ηλικιωμένη με τη λεπίδα καρφωμένη στην πλάτη!

Παράλληλα, οι αρχές εξέτασαν αν ο Αλβανός ήθελε να αφαιρέσει χρήματα από τον 69χρονο πρώην εργοδότη του, ωστόσο το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στη ρεσεψιον και περιείχε περίπου 300.000 ευρώ, δολάρια ΗΠΑ, λίρες Αγγλίας και χρυσές λίρες, δεν βρέθηκαν αποτυπώματα αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

πηγή: protothema.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ