Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιδράσεις για δηλώσεις Πολάκη από το “Σωτηρία” χωρίς μάσκα – “Να ζητήσει συγγνώμη από όλους” λέει το υπ. Υγείας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ενέργεια του Παύλου Πολάκη να κάνει δηλώσεις έξω από τις ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νοσοκομείο χθες προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία  και να δει τη λειτουργικότητα των ΜΕΘ που έγιναν δωρεά από τη Βουλή.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για υποστελέχωση του νοσοκομείου και τονίζει πως δύο υπομονάδες δεν λειτουργούν.

«Οι υπομονάδες 3 και 4 με συνολική χωρητικότητα 25 κλινών δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού που φροντίζει τους ασθενείς των δύο υπομονάδων που βρίσκονται σε λειτουργία «είναι μετακινημένοι είτε μέσα από το “Σωτηρία”, είτε από άλλα νοσοκομεία».

Ο κ. Πολάκης ανήρτησε τη δήλωσή του on camera στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook. Ωστόσο το γεγονός πως δεν φορούσε μάσκα την ώρα που έκανε τη δήλωση και μάλιστα ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο αναφοράς για περιστατικά κορωνοϊού, προκάλεσε αντιδράσεις.

Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν αρνητικά την κίνηση αυτή, ενώ το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Τα ellinikahoaxes διαψεύδουν τον Αλέξη Τσίπρα: Οχι, η Ελλάδα δεν είναι πρώτη σε θανάτους στην ΕΕ λ

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει:

“Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του. Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς”

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ