Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηράκλειο: Δείτε βίντεο από την άγρια επίθεση στους εργαζομένους της καθαριότητας

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επίθεση τα ξημερώματα σε βάρος εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου από αγνώστους.

Στο μεταξύ συγκλονίζει η περιγραφή ενός από τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, για την επίθεση που δέχθηκαν ενώ πραγματοποιούσαν δρομολόγιο για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Όπως γράφει το «Creta24», η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στην ανηφόρα προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, όταν το απορριμματοφόρο πλησίασε κάδους για την αποκομιδή και ξαφνικά συνάντησαν δύο οχήματα, ένα Ι.Χ. και ένα αγροτικό, γεμάτα με άτομα.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, πάτησαν την κόρνα στο απορριμματοφόρο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ενώ αμέσως μετά, από τα δύο αυτοκίνητα βγήκαν 10 άτομα, κρατώντας ξύλα και άρχισαν να χτυπούν βάναυσα τους υπάλληλους.

Ο ένας από τους εργαζόμενους, ο οποίος τυγχάνει να έχει σήμερα και την ονομαστική του εορτή, είναι εκείνος που δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, όπως και ο οδηγός του απορριμματοφόρου. Ο δεύτερος εργαζόμενος, χτυπήθηκε κι εκείνος, αλλά πρόλαβε να ξεφύγει και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εύα Καϊλή: Το παρασκήνιο της απόφασης για την αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εργαζόμενος οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, προς την περιοχή του Γιοφύρου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=_66q1H7YjRE

 

Πηγή: www.Creta24.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ