Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιερώνυμος : Απαίτησα να έχω την ίδια μεταχείριση με όλους τους Ελληνες- Δεν θα δεχόμουν κάτι άλλο

Με δήλωσή του στην εφημερίδα η Εστία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διευκρίνισε ότι όχι μόνο δεν πήρε ειδική θεραπεία για τον κορονοϊό,όμοια με αυτή που πήρε ο πρόεδρος Τραμπ, στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αλλά ούτε θα δεχόταν ποτέ να ξεχωρίσει σε σχέση με τους υπόλοιπους Ελληνες.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της επικεφαλής των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνας Παγώνη ότι το φάρμακο που χορηγήθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τράμπ, δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε στην εφημερίδα Η Εστία:

Απαίτησα και είχα την ίδια ακριβώς μεταχείριση με όλους τους Ελληνες που δοκιμάστηκαν από την πανδημία. Ακόμα και αν μου το πρότειναν δεν θα δεχόμουν να με ξεχωρίσουν”.

 

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο ίσως και σήμερα Δευτέρα

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες, το πιθανότερο σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιερώνυμος έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων θα αξιολογήσουν εκ νέου οι γιατροί προκειμένου να αποφασίσουν πότε θα του δοθεί το εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου

Μεταξύ αυτών που είχαν αντιδράσει στη θεραπεία του Αρχιεπισκόπου ήταν ο πρώην αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, που διαμαρτυρήθηκε στο Twitter, συγκρίνοντας τη δυνατότητα που έχει ο Αρχιεπίσκοπος με τους αδικοχαμένους από τον κορονοϊό νέους:

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: “Το παιδάκι ήταν πολύ φοβισμένο, δεν είχε ούτε νερό” – Πώς ξέχασαν το 9χρονο παιδί ΑμεΑ στο λεωφορείο

“Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών … ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ”.

Ούτως η άλλως η όλη φασαρίαείναι μια μεγάλη παρεξήγηση, αφού η θεραπεία Τραμπ που είπε η κ. Παγώνη, δηλαδή με μονοκλωνικά αντισώματα, είναι όντως η θεραπεία που πήρε ο Τραμπ και πιθανώς και ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά είναι και θεραπεία που δίδεται και σε άλλους ασθενείς, αφού εδώ και μήνες έχει αρχίσει και χρησιμοποιείται από τους Ελληνες γιατρούς.

Πηγη: thetoc.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ