Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μακελειό στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο μητροκτόνος του Ηρακλείου

Τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας 42χρονος τον έφεραν σε κατάσταση αμόκ και κατακρεούργησε κυριολεκτικά τη μητέρα και την δίδυμη αδελφή του μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, ενώ στην συνέχεια φέρεται να αυτοτραυματίστηκε!

Το άνευ προηγουμένου μακελειό έγινε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο δράστης, που φέρεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, κατάφερε περισσότερες από 15 μαχαιριές σε όλο το σώμα και το λαιμό της 90χρονης μητέρας του και αμέσως μετά μαχαίρωσε την αδελφή του στον τράχηλο και τα χέρια.

Οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές πόνου των δύο γυναικών και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου η ηλικιωμένη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της, παρ’ όλο που οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Η 42χρονη κόρη και αδελφή του δράστη νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική ελαφρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εκτός κινδύνου αλλά με βαριά τραύματα η 22χρονη από τις μαχαιριές του Ιρακινού στην Ερμού

Άγνωστο πώς, βρέθηκε και ο ίδιος ο δράστης αιμόφυρτος, με ένα βαθύ τραύμα στην αριστερή πλευρά του στήθους και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, με την κατάσταση του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς! Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο διερευνά η Αστυνομία.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr, Πηγή φωτογραφίας: creta24.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ