Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί αναβάλλεται επ’ αόριστον η εκδίκαση της υπόθεσης

Δεν θα εκδικαστεί τελικά σήμερα, όπως είχε προγραμματιστεί, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη, και αναβάλλεται αορίστως η εκδίκασή της.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητό του, είναι κατηγορούμενος μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών προς ίδια χρήση και με εντολή του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του βρέθηκαν ένα 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνη.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του τραγουδιστή, “πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση”.

Κούγιας: Γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Κανείς δεν ξέρει τι βρέθηκε
Στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του OPEN tv, μίλησε σήεμρα ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, διερωτώμενος γιατί όλοι μιλούν για κοκαΐνη από τις πρώτες ώρες της σύλληψης χωρίς να γνωρίζουν τι έχει βρεθεί.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση σε σχολείο από τηλεφώνημα για βόμβα που αποδείχθηκε φάρσα

“Γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Δεν ξέρει κανείς τι βρέθηκε… Γιατί κάνει αυτές τις διαρροές η Αστυνομία; Συνδικαλιστής αστυνομικός πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας;”, διερωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

“Δύο λέξεις έχει πει ο Σφακιανάκης: ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο… Έχουμε απαντήσεις για όλα και θα τις δώσουμε στο δικαστήριο”, πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ αναφορικά με την οπλοκατοχή σημείωσε: “Έχει 17 χρόνια το όπλο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ”.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, αναφορικά με τη μικροποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του καλλιτέχνη, ο κ. Κούγιας σημείωσε τα εξής: “Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι ο Νότης Σφακιανάκης ομολόγησε ότι κάνει χρήση ναρκωτικώνκαι ότι αυτά τα ναρκωτικά γνώριζε ότι είναι στο αυτοκίνητό του και ότι ήταν για δική του χρήση. Αυτό ήταν μία ψευδής διάδοση. Είχε άδεια για το όπλο για πολλά χρόνια και δεν ανανεώθηκε και λόγω του κορονοϊού, αλλά και λόγω της δικής του υπερ-απασχολήσεως. Αλλά είναι θέμα διαδικαστικό, θα ανανεωθεί. Και μας κάνει εντύπωση ότι αυτός ο έλεγχος της αστυνομίας για το αν έχει έγγραφα μετακίνησης, μετετράπη σε ενδελεχή έλεγχο λες και κάποιοι ήθελαν κάτι να βρουν”.

Πηγή: thetoc.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ