Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Χαρδαλιάς: Όσα κομμωτήρια ανοίξουν στη Θεσσαλονίκη θα παρανομήσουν

Αλαλούμ έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το θέμα της λειτουργίας των κομμωτηρίων σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

Μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, με βάση την οποία θα επιτραπεί στα κομμωτήρια στις περιοχές που μπαίνουν σε lockdown το Σάββατο να λειτουργήσουν κατ’ εξαίρεση το Σαββατοκύριακο, άνοιξε μια συζήτηση για το τί θα γίνει και στις δυο περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς lockdown.

Με βάση όσα ισχύουν μέχρι στιγμής, τα κομμωτήρια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή παρότι ασκούνται πιέσεις από εκπροσώπους του κλάδου για να τροποποιηθεί η απόφαση.

Εάν ληφθεί διαφορετική απόφαση που θα επιτρέπει να λειτουργήσουν τα κομμωτήρια και σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, αυτή θα ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή και θα τεθεί σε ισχύ το Σαββατοκύριακο, χωρίς ωστόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς να αναφέρει ότι τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εξαφάνιση Μαντλίν: Άγριος ξυλοδαρμός του Γερμανού παιδόφιλου στο κελί

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς και αυτό σημαίνει ότι τα κομμωτήρια στην περιοχή δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

“Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς. Η ΚΥΑ αναφέρει ακριβώς τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ. Όσα κομμωτήρια θα ανοίξουν θα παρανομήσουν“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ