Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδηγός λεωφορείου βρίζει χυδαία επιβάτιδα για τη μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει οδηγό λεωφορείου να βρίζει επιβάτιδα.

Μάλιστα έγινε καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, η ίδια ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου άλλη επιβάτιδα κρατώντας δύο σακούλες και ενώ έψαχνε να βρει και να βάλει τη μάσκα της, δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον συγκεκριμένο οδηγό του λεωφορείου.

Ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να της είπε: «Φόρα τη μάσκα τώρα π….τσαβούρα, βρωμιάρα» και όπως ακούγεται στο βίντεο του απαντάει «πατσαβούρα να πεις την γυναίκα σου» κι εκείνος της λέει «το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα και συμβουλές στον άντρα σου».

 

Στο Πειθαρχικό ο οδηγός του λεωφορείου

Από πειθαρχικό συμβούλιο θα περάσει ο οδηγός λεωφορείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά πριν η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δράσεις αντι-γκράφιτι, απολύμανσης, καθαριότητας στη Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ