Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Άνοιξε παράνομα το κατάστημα και τους έβαλε να καθίσουν! Ο συνωστισμός σε μια φωτογραφία

Στην αστυνομία πέρασε τη νύχτα ιδιοκτήτης καταστήματος στην Πάτρα καθώς εντοπίστηκε να λειτουργεί την επιχείρησή του παρά τις απαγορεύσεις. Μέσα στο κατάστημά του βρέθηκαν να κάθονται 11 άτομα.

Η αστυνομία προχώρησε σε σειρά ελέγχων το βράδυ της Πέμπτης (14-05-2020) σε αρκετά καταστήματα του κέντρου όπως στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην πλατεία Όλγας και την Τριών Ναυάρχων, ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα για να διαπιστωθεί αν όντως λειτουργούν ως αναψυκτήρια με τη μορφή take away ή αν σερβίρουν ποτά κυρίως στο χώρο του καταστήματος.

Το πρόστιμο που προβλέπεται είναι 5.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται πρόστιμο 1.000 ευρώ για κάθε πελάτη αν είναι συγκεντρωμένα πάνω από 10 άτομα.

Συνωστισμός στις σκάλες της Αγίου Νικολάου

Δεκάδες είναι οι νεαροί πολίτες της πόλης που συγκεντρώνονται κάθε βράδυ, χωρίς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, στις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τρεις εποχές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα

Για το λόγο αυτό, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους που βρίσκονταν στα 199 σκαλιά που οδηγούν στο Κάστρο της Πάτρας.

Μάλιστα, είναι δεκάδες οι αφίσες από καταστήματα εστίασης και τροφίμων στο σημείο, προκειμένου να εξυπηρετούνται όσοι συγκεντρώνονται στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ