Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα νέα τεστ για Covid-19, συζητήσεις με Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια

Σε διαδικασία προπόνησης, μετά το ρεπό που είχε η ομάδα την Τετάρτη (19/8), επέστρεψε σήμερα, στη Νέα Μεσημβρία, ο ΠΑΟΚ. Πρακτική που συνδυάστηκε με τη γνωστοποίηση πως τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκε το αγωνιστικό τμήμα την Τρίτη (18/8), είναι αρνητικά.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς, με τους «ασπρόμαυρους» να μπαίνουν με αυτό στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, την προσεχή Τρίτη (25/8) στην Τούμπα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε συζητήσεις, παράλληλα, με τον Πόντους Βέρνμπλουμ κινούνται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές για να τερματιστεί η συνεργασία του Σουηδού μέσου με τον ΠΑΟΚ. Διάθεση εκ νέου επικοινωνίας φαίνεται, ακόμη, πως υφίσταται ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αναφορικά με τη συνέχιση ή όχι της παρουσίας του Πορτογάλου στο δυναμικό της ομάδας.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Ραγδαία αύξηση τιμών του ιικού φορτίου – “Συναγερμός” από το ΑΠΘ

Οι Θεσσαλονικείς συζητούν, επίσης, και με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, για την πραγματοποίηση φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «πράσινους», στις 5/9, στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Απέ ΜΠΕ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ