Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός που δέχτηκε ο εργαζόμενος του ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια.

Η εισαγγελία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ θα αποτιμηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Χθες το μεσημέρι, ο άτυχος υπάλληλος δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση δύο  νεαρώνόταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα.

Οι νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ και όταν εκείνος αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα και τον χτύπησαν με κλωτσιές.

 

Την ίδια ώρα, προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών και  για τον εντοπισμό των αγνώστων που έχουν τοιχοκολλήσει αφίσες στο Χαλάνδρι δασπείροντας ψευδείς ειδήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοΪού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζουν και υλικό από τις κάμερες γύρω από την Ομόνοια προκειμένου να δουν πού κατέφυγαν οι δράστες, ενώ έμπειροι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίησή τους.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Άγριο φονικό στην ψυχιατρική κλινική Κέρκυρας – Ασθενής κάρφωσε γυναίκα 12 φορές σε πρόσωπο και λαιμό

Την ίδια ώρα, φανερά οργισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  με το περιστατικό. «Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. «Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν και Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», δήλωσε.

πηγη: naftemporiki.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ