Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκκαρη στο Αμπου Ντάμπι: προκρίθηκε στα προημιτελικά

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 7-5, 6-4 της Ισπανίδας, πρώην Νο1, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά WTA 500, που φιλοξενείται στο Άμπου Ντάμπι.

Στο πρώτο σετ οι δύο αθλήτριες, κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Ομως η Σάκκαρη, έκανε μπρέικ και προηγήθηκε αμέσως με 5-3. Η έμπειρη Ισπανίδα, αντέδρασε και ισοφάρισε 5-5 “σπάζοντας” το σερβίς της Σάκκαρη και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε 6-5 για να πάρει το σετ (7-5), υπερασπιζόμενη το σερβίς της.  Στα πρώτα γκέιμ του δεύτερου σετ, η εικόνα του αγώνα ήταν πανομοιότυπη με αυτήν στο πρώτο, καθώς η Μουγκουρούθα και η Σάκκαρη κράτησαν το σερβίς τους με την Ισπανίδα να προηγείται 3-2. Αμέσως μετά, η νεαρή Ελληνίδα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα, αλλά μετά την επίδεση του σημείου, συνέχισε τον αγώνα και ισοφάρισε σε 3-3.
Και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς, όπως και στο πρώτο σετ, “έσπασε” το σερβίς της Ισπανίδας, προηγούμενη με 4-3. Έτσι η Σάκκαρη έφθασε άνετα στην κατάκτηση του σετ (6-4) και του αγώνα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πέτσας για στράτευση στα 18: Συζήτηση χωρίς ταμπού για το ζήτημα

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον επόμενο γύρο, θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Σοφία Κένιν (ΗΠΑ)-Γιούλια Πουτίντσεβα (Καζακστάν).

Πηγή: thetoc.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ