Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σέρρες: Εθελοντές έσωσαν γατάκι που εγκλωβίστηκε στον πάτο κάδου σκουπιδιών

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για μια συμπαθέστατη γατούλα στις Σέρρες.

Όπως αναφέρουν οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ, εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών και της Vets in Action απεγκλώβισαν γατάκι από τον πάτο κάδου σκουπιδιών.

Το γατάκι είχε χάσει τις αισθήσεις, ωστόσο οι εθελοντές ο επανάφεραν στη ζωή.

Δείτε την δημοσίευση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ για το περιστατικό

“Σφηνωμένο ποιός ξέρει για πόσες ώρες στον πάτο του κάδου σκουπιδιών στο Νεοχώρι Σερρών βρισκόταν το νεαρό γατάκι για το οποίο ενημερωθήκαμε από τη Σία, κάτοικο του χωριού την εβδομάδα που μας πέρασε!!!! Άμεσα οι εθελοντές μας και μέλη της Vets in Action, Σάκης Ζ. και η Σάσα Τ., πήγαν στο χωριό και είδαν όντως ένα ταλαίπωρο πλάσμα σφηνωμένο με όλο του το κεφάλι και το ένα μπροστινό ποδαράκι στον τρύπα που βρισκόταν στον πάτο του κάδου σκουπιδιών ο οποίος ήταν μεταλλικός κ είχε τρυπήσει κιόλας εγκλωβίζοντας για τα καλά το άτυχο ζώο εκεί!! Ποιος ξέρει πόσες ώρες παρέμενε σφηνωμένο κατακόρυφα κλαίγοντας και παρακαλώντας για βοήθεια!! Οι εθελοντές μας, άδειασαν τον κάδο από τα περισσότερα σκουπίδια και είδαν το ζώο κατακόρυφα σφηνωμένο, το οποίο λογικά ήταν αδύνατον να βγει χωρίς να κοπεί ο κάδος, κάτι αδύνατο χωρίς να χαθεί κ άλλος χρόνος πολύτιμος για τη ζωή του ζώου που είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του από την ασφυξία!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Διακοπή ρεύματος σε τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 22/2

Όμως με την επινόηση του ελαιολάδου, αφού πασάλειψαν όλο το λαιμό και το κεφάλι της γατούλας κατάφεραν σιγά-σιγά με διαδοχικές κινήσεις να τη βγάλουν από εκεί ενώ η καημένη δεν αντιδρούσε πια, ήταν σχεδόν νεκρή…Τα παιδιά όμως παρά το αρχικό σοκ, καταφέραν με μαλάξεις γρήγορες στην καρδιά και ασκήσεις να την επαναφέρουν στη ζωή και σε λίγη ώρα η γατούλα ήταν και πάλι ζωντανή και δραστήρια, έφαγε κ ήπιε νεράκι και εξαφανίστηκε τρέχοντας στην αυλή της!!

Όσα ΜΠΡΆΒΟ και αν σας πούμε Σάσα και Σάκη είναι λίγα !! Μπράβο σας παιδιά, άξιοι, πάντα τέτοια!!”

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ