Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήφης Βαλυράκης: Η μοιραία βόλτα με το φουσκωτό -Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια της τραγωδίας, τι εξετάζουν

Τα αίτια της τραγικού δυστυχήματος που στοίχησε την ζωή στον Σήφη Βαλυράκη αναζητά το Λιμενικό.

Ο πρώην υπουργός βγήκε χθες το μεσημέρι ανοιχτά της Ερέτριας για υποβρύχιο ψάρεμα με ένα μικρό φουσκωτό, σε μια βόλτα που στάθηκε μοιραία για την ζωή του. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αγνοούνταν από το μεσημέρι, με το Λιμενικό να στήνει μία μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί, με περιπολικά σκάφη, δύτες, καταδυτικό συνεργείο, εθελοντικές ομάδες, καθώς και ένα ελικόπτερο ΠΝ.

Ο Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός στις 20:30 το βράδυ στην περιοχή Πεζονήσι, απ’ όπου ανασύρθηκε και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Ο Χανιώτης πρώην υπουργός βρέθηκε νεκρός περίπου 10 μέτρα μακριά από την ακτή του Πεζονησίου. Νωρίτερα, το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε, εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή της νησίδας «Αγία Τριάδα».

Πώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα

Η μηχανή του σκάφους λειτουργούσε κανονικά, ενώ πάνω σε αυτό υπήρχαν δύο ψαροτούφεκα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Νεκρή 85χρονη – «Ο γιος δεν ήθελε να την εμβολιάσουν»

Σύμφωνα με στελέχη του Λιμενικού, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο Σήφης Βαλυράκης γλίστρησε από κάποια αιτία και έπεσε στην θάλασσα, ενώ το σκάφος του συνέχισε την πορεία του. Εξετάζεται το αν λιποθύμησε και έπεσε ή γλίστρισε από ατύχημα και έπεσε στη θάλασσα, αν πέφτοντας χτύπησε στην προπέλα του σκάφους και τραυματίστηκε θανάσιμα ή προσπάθησε να κολυμπήσει για να βγει στην απέναντι ακτή.

Περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του πρώην υπουργού αναμένεται να προκύψουν από τη νεκροψία νεκροτομή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ