Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαντορίνη: Θύτης και θύμα είχαν προστριβές – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του ξενοδόχου

Το φρικτό έγκλημα στη Σαντορίνη έχει προκαλέσει σοκ σε όλο το πανελλήνιο. Ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος του 69χρονου ξενοδόχου περιέγραψε με ποιο τρόπο σκότωσε και έκαψε τη σορό του με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις και όλα αυτά για μόλις 200 ευρώ.

Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ήταν τέτοια που έκαναν τον 20χρονο οικοδόμο, με Αλβανική υπηκοότητα, να ομολογήσει και να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο της Οίας.

«Θύτης και θύμα είχαν προστριβές»

Μιλώντας στο MEGA, ο Ελευθέριος Γαβρίλης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα και επισήμανε ότι τα χρήματα που ζήτησε ο δράστης ίσως να ήταν λιγότερα από 200 ευρώ, με την άρνηση του επιχειρηματία να πληρώσει να οδηγεί στην τραγική κατάληξη.

«Στην έρευνα που έκανα εγώ πριν εξιχνιαστεί το έγκλημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος μου είχαν εντοπίσει ότι αυτός είναι ο θύτης γιατί με αυτόν ερχόταν σε προστριβές τις τελευταίες μέρες».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον γυναικολόγο – “Είχα παγώσει”, λέει ένα από τα θύματά του

Σχετικά με τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που ο δράστης πέταξε στην Καλντέρα, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος είπε: «διάφορα μικροπράγματα που θα τον ενοχοποιούσαν αν τα έβρισκε η αστυνομία, τα πέταξε στην Καλντέρα», ενώ σημείωσε πως τα εγκαύματα στο σώμα του θύματος έχουν τέτοια έκταση που δεν είναι γνωστό αν φέρει τραύματα από αμβλύ αντικείμενο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ