Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκάρει ο Μητροπολίτης Κυθήρων: Μου λένε ότι το εμβόλιο παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων

Σοκάρει με όσα είπε μέσα στην εκκλησία ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ για το εμβόλιο του κορονοϊού.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, μέρα που η εκκλησία εκπροσωπούνταν για τον εμβολιασμό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο ο Σεραφείμ εξέφραζε την ανησυχία του στους πιστούς λέγοντας ότι το εμβόλιο παρασκευάζεται «με το προϊόν των εκτρώσεων».

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων» είπε.

Και συνέχισε:

«Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”». Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εισβολή στην Ουκρανία: Συναγερμός για τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας στο Τσέρνομπιλ

Κάτω από το βίντεο στο YouTube υπήρξαν μάλιστα και επαινετικά σχόλια για τα λεγόμενα του Μητροπολίτη.

«Άξιος ο Δεσπότης Κυθήρων! Άξιος, Άξιος, Άξιος! Να Αγιάσει το στόμα του, τον ευχαριστούμε θερμά! Και παίρνουμε θάρρος όταν τον ακούμε! Συνεχίστε Δέσποτα έτσι και ο Χριστός στέκει πλάϊ σας! Ο κόσμος θέλει δίπλα του ποιμένες πραγματικούς, όπου να μην αφήνουν τα αρνάκια τους στον λύκο» ανέφερε το σχόλιο.

Δείτε μετά το 5:45:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ