Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το “ανυπάκουο ραδιόφωνο”: ξεκινά τη λειτουργία του το Web Radio του ΜέΡΑ25

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στις 12:00, ξεκινά τη λειτουργία του το Web Radio του “Ράδιο ΜέΡΑ”. Το “ανυπάκουο ραδιόφωνο”, όπως το αποκαλούν οι συντελεστές του μετά από πολλές προσπάθειες και μέσα σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, κατάφερε τελικά να γίνει πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “η υπεύθυνη ανυπακοή είναι το καθημερινό μας “όπλο”. Το “Ράδιο ΜέΡΑ” είναι η δυνατή φωνή των στελεχών και των φίλων του ΜέΡΑ25 και σίγουρα θα γίνει ο “αχώριστος σύντροφος” των “αντιπάλων” που θα χάσουν τον ύπνο τους!”.

Το ΜέΡΑ25 καλεί τους πολίτες “να συντονιστούν από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου από το κινητό, το tablet και το PC τους, πληκτρολογώντας το www.radiomera.gr και να γίνει η νέα καθημερινή τους “συνήθεια”!”.

Στόχος είναι “να ακουστεί η φωνή του ΜέΡΑ25 από τη Βουλή, από την κοινωνία, από τα κινήματα, η φωνή του κάθε ενός και της κάθε μίας από εμάς, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορούμε”.

Επίσης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

“Καιρό τώρα, ακόμα και πριν την είσοδό μας στη Βουλή, αντιμετωπίζουμε έναν συστημικό αποκλεισμό από τα κυρίαρχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της ολιγαρχίας. Η προσπάθεια φίμωσης της ριζοσπαστικής και ανατρεπτικής φωνής του ΜέΡΑ25 είναι εξόφθαλμη και τιτάνια. Ποτέ όμως δεν σταματήσαμε, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε και το αυθεντικό πείσμα όσων δεν το βάζουν κάτω, να αγωνιζόμαστε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο ραδιοφωνικό δίωρο που κάνει πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή, μας γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα, καθώς συνιστά ένα πρώτο μεγάλο βήμα για την “έφοδό μας στον ουρανό”! Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά, το Ράδιο ΜέΡΑ που είναι ήδη καθοδόν και περιμένουμε τον κάθε συνοδοιπόρο και την κάθε συνοδοιπόρισσα να μας ακούει και να παρεμβαίνει σ’ αυτό. Κοινώς ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!”.

πηγή: Απέ ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ