Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φοιτητές του ΑΠΘ ανήρτησαν τεράστιο πανό για το Πολυτεχνείο (ΦΩΤΟ)

Ένα τεράστιο πανό ανήρτησαν στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ Φοιτητικοί σύλλογοι με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου μετά από συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές.

«Lockdown στην πολιτική τους. Τα κέρδη σας η πολιτική τους. 47 χρόνια μετά ο αγώνας συνεχίζεται για μόρφωση, υγεία, δουλειά», αναγράφει ένα από τα πανό των φοιτητών.

«Το Πολυτεχνείο ζει οι αγώνες δεν παίρνουν αναβολή», γράφει το πανό που τοποθέτησαν οι φοιτητές στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «οι φοιτητικοί σύλλογοι καταγγέλλουν την ένταση της καταστολής, την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο των Πανεπιστημίων που στόχο έχουν την επιβολή του φόβου στον λαό και στην νεολαία».

Να σημειωθεί πως, το μέτρο της απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε δρόμους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ισχύει από χθες το πρωί έως και το πρωί της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας της πόλης, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, το παραπάνω μέτρο αφορά τις οδούς Εθνικής Αμύνης (στο τμήμα της από την Αγίου Δημητρίου μέχρι την Αλεξ. Σβώλου), Αγγελάκη (από την Αλεξ. Σβώλου μέχρι την Εγνατία), 3ης Σεπτεμβρίου (από την Αγίου Δημητρίου μέχρι την Γρ. Λαμπράκη), Εγνατία (από την 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι την Εθνικής Αμύνης), Αρμενοπούλου (από την Δημ. Γούναρη μέχρι την Εθν. Αμύνης) και Γρ. Λαμπράκη (από την Εγνατία μέχρι την 3ης Σεπτεμβρίου).

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Την δημιουργία μαρίνας τουριστικών σκαφών ανακοίνωσε από την Μηχανιώνα ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ