Ψευτογιατρός: Νέα έφοδος της αστυνομίας στη βίλα του- Τι ψάχνουν;

θάνατο, ψευτογιατρού, διακοπές

Νέα έρευνα στο σπίτι του γιατρού – μαϊμού στο Λαγονήσι πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα μεγάλα χρηματικά ποσά που έπαιρνε από τα ανυποψίαστα θύματά του.

Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έδωσε εντολή για νέα έφοδο στην πολυτελέστατη βίλακαι όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη βίλα του ψευτογιατρού. Αυτό που απασχολεί έντονα τους αστυνομικούς είναι το πού θα μπορούσε να έχει κρύψει ο 46χρονος τα μεγάλα χρηματικά ποσά που είχε αποσπάσει.

Επίσης, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τους χώρους μήπως βρουν νέες σημειώσεις, καταλόγους ή ακόμη και τα υλικά που χρησιμοποιούσε για να παρασκευάζει τα «μαντζούνια» που προμήθευε ασθενείς με ανίατες ασθένειες. Η έρευνα, όμως, θα συνεχιστεί για την ενδεχόμενη ύπαρξη θυρίδων ή κρυψώνωνσε άλλα κρησφύγετα, όπου μπορεί να βρίσκονται τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν εντοπίσει μόνο μια καραμπίνα, η οποία και έχει κατασχεθεί.

Υποσχόταν θεραπεία με… συνδετήρες

Εκμεταλλευόμενος τον πόνο των συνανθρώπων του έβγαζε χρήμα, κάνοντας επάγγελμα τη δυστυχία των άλλων. Ο κυνισμός και η ψυχρότητα με τα οποία αντιμετώπιζε επί σειρά ετών εκατοντάδες άρρωστους ανθρώπους προκαλούν σοκ, ενώ οι μέθοδοι εμπορευματοποίησης του πόνου και της απελπισίας αρκούν για να στοιχειοθετήσουν εναντίον του το πιο βαρύ κατηγορητήριο.

Ανθρωποκτονίες από πρόθεση, διακίνηση ναρκωτικών, απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος βαραίνουν σήμερα τον 47χρονο προφυλακισμένο ψευτογιατρό που πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες παριστάνοντας τον ειδήμονα και προτείνοντας θεραπείες μη επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Μέχρι στιγμής ο φάκελός του, που βρίσκεται στην Ασφάλεια Αττικής, συγκεντρώνει συνολικά 97 καταγγελίες, ενώ σε κάθε αστυνομικό τμήμα της χώρας υπάρχει μια ειδική φόρμα, ανοιχτή για όποιον έπεσε στο παρελθόν θύμα της αρρωστημένης δράσης του Νικόλαου Κοντοστάθη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις νέες καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να επαληθεύσουν αν πράγματι σχετίζονται με τον ψευτογιατρό, ενώ όσες από αυτές αξιολογηθούν ως αξιόπιστες θα ενταχθούν συμπληρωματικά στη δικογραφία της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης που μέρα με τη μέρα γεννά ολοένα και περισσότερη φρίκη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ