Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριο φονικό στην ψυχιατρική κλινική Κέρκυρας – Ασθενής κάρφωσε γυναίκα 12 φορές σε πρόσωπο και λαιμό

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η είδηση πως ένας 45χρονος τρόφιμος σκότωσε μία 63χρονη ασθενή μέσα στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:55 το βράδυ της Πέμπτης όταν ένας χρόνιος ασθενής της Ψυχιατρικής Κλινικής 45 ετών επιτέθηκε σε μια 63χρονη που νοσηλεύονταν στα Οξέα και η οποία εισήχθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο νοσοκομείο.

Την κάρφωσε 12 φορές στο πρόσωπο και τον λαιμό

Με 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο ο 45χρονος τρόφιμος του ψυχιατρείου Κέρκυρας δολοφόνησε την 63χρονη, επίσης τρόφιμο, του ίδιου ψυχιατρικού καταστήματος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας καθώς και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, όπως αποκαλύπτει το newsit. gr, από την αυτοψία – έρευνα που διενήργησαν προέκυψε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας που αντιμετώπιζε και αυτή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προήλθε από 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με νύσσον όργανο και συγκεκριμένα με στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Η Αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά από νοσηλευτή της ψυχιατρικής κλινικής 5 λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (31/8) και αμέσως στο σημείο έφτασαν κλιμάκιο αξιωματικών και περιπολικά του κέντρου επιχειρήσεων, όπου και δέσμευσαν το δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ