Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ένας χρόνος πανδημίας, περισσότεροι απο 7.500 νεκροί και η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει πάρει τα μέτρα που θα έπρεπε”

«Θρηνούμε περισσότερους από 7.500 νεκρούς, οι υγειονομικοί περιγράφουν πολεμικές εικόνες στις εφημερίες των νοσοκομείων και η κυβέρνηση της ΝΔ υποστηρίζει πως θα λάβει μέτρα στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας… Αν χρειαστεί! Πόσες ζωές ακόμη πρέπει να θρηνήσουμε»; τόνισε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA.

H Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε πως εχει περάσει ένας χρόνος πανδημίας και η κυβέρνηση ακόμη δεν εχει λάβει τα μέτρα που έπρεπε να έχουν ληφθεί και εξακολουθεί να θεωρεί πεταμένα λεφτά την στήριξη της δημόσιας Υγείας.

“Θεωρείτε οτι το να σώσετε την ανθρώπινη ζωή είναι πεταμένα λεφτά; Πως αλλιώς δικαιολογείτε την εμμονή σας να μην ενισχύετε το ΕΣΥ; Επειδή δεν πιστεύετε στο δημόσιο σύστημα υγείας. Γιατί δεν επιτάσσετε επιτέλους τις ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών; Τι άλλο περιμένετε;” είπε χαρακτηριστικά.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Φωτιά σε Κορινθία-Δυτική Αττική: Μαίνεται για τέταρτη ημέρα η πυρκαγιά -Στόχος να οριοθετηθεί μέσα στην ημέρα

«Αντιθέτως, διώκετε τους γιατρούς που τόλμησαν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τις ελλείψεις του ΕΣΥ. Αν δεν θέλετε τον κόσμο να είναι στους δρόμους, γιατί εσείς τους βγάζετε στο δρόμο με τις πολιτικές και τα νομοθετήματά σας».

https://www.youtube.com/watch?v=fa4ZcZ0J2ms%C2%A0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ