Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ήταν διακοπές στην Πάτμο, εντοπίστηκε σε σκάφος” – Το παρασκήνιο της παραίτησης Μηταράκη

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα, Παρασκευή, ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, απόφαση που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega και ο Γιάννης Χρηστάκος, από πλευράς Μαξίμου υπήρχε δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του κ. Μηταράκη, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε εχθές, καθώς ο πρώην -πλέον- υπουργός βρισκόταν διακοπές στο νησί της Πάτμου, και δεν έδινε τη “μάχη” μαζί με τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη, ενώ η χώρα βρίσκεται στο έλεος των πυρκαγιών.

“Ο κ. Μηταράκης όλες αυτές τις μέρες δεν έδωσε τη μάχη με τους υπόλοιπους υπουργούς” είναι αυτό που μετέδωσε το έκτακτο δελτίο το Mega. Εχθές το πρωί μάλιστα εντοπίστηκε σε σκάφος στην Πάτμο και γύρισε το βράδυ στην Αθήνα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη – Αθήνα με τρένο των 160 χιλιομέτρων την ώρα – Στα μέσα Ιανουαρίου το πρώτο δρομολόγιο

Ο πρώην υπουργός μάλιστα εμφανιζόταν καθημερινά στο Συντονιστικό Κέντρο, όμως έλειπε συγκεκριμένες ώρες.

Οι διακοπές στην Πάτμο φάνηκε να ήταν το “κερασάκι στην τούρτα” για την απομάκρυνση του Νότη Μηταράκη, καθώς έπαιξαν ρόλο και οι αστοχείς δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και την “έφιππη αστυνομία”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ