Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας: Το πρώτο και το τρίτο κόμμα κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση

Η χώρα μας βρίσκεται σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς με τον Αλέξη Τσίπρα να παραχωρεί συνέντευξη στο Mega.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση μιλώντας για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζοντας την παραίτησή του υποκριτική. «Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα για να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά και ήταν σαφής: «Γιατί ο κ. Μητσοτάκης τον έβαλε υποψήφιο στις εκλογές;».

Αναφέρθηκε στο ρουσφέτι της τοποθέτησης του σταθμάρχη του ΟΣΕ, που ευθύνεται για τον θάνατο των 57 ανθρώπων στα Τέμπη: «Είναι ευκαιρία να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάος. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό το ρουσφέτι;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για τις υποκλοπές σημειώνοντας ότι «Η ΕΥΠ αντί να παρακολουθεί τους εγκληματίες παρακολουθούσε τους αντιπάλους τους κ.Μητσοτάκη».

Σημείωσε ότι «κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πόθεν έσχες: Δείτε τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Αναφέρθηκε και στην ακρίβεια και διερωτήθηκε «πώς μπορεί να αντέξει την ακρίβεια ο μέσος πολίτης. Πρέπει να συγκρατηθούν οι τιμές».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σχέδιο Δήμητρα. «Εμείς έχουμε αποκλείσει κάθε συζήτηση που μπορεί να αφορά σχέδια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αν θέλει ο κ. Βαρουφάκης να συζητήσει τέτοια σχέδια, να πάει να βρει τον κ. Σόιμπλε, που είναι και φίλος του, και να τα συζητήσουν μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ