Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλοδαπός μετέφερε 83 κιλά κάνναβης στα Ιωάννινα

Πέρασε από την ελληνοαλβανική μεθόριο, διέσχισε την Θεσπρωτία, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του ένας Αλβανός που είχε παραλάβει ένα μεγάλο φορτίο κάνναβης από ομοεθνείς του σε αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων.

Οι πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη χώρα είχαν κινητοποιήσει τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που, μαζί με συναδέλφους τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, έστησαν ενέδρα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, στο ύψος Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων.

Μόλις τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το όχημα ιδιοκτησίας του, το οποίο στη συνέχεια κατασχέθηκε και βρήκαν στο εσωτερικό του 23 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82 κιλών και 650 γραμμαρίων. Ο Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί σε ποιον θα παρέδιδε το φορτίο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 51χρονος που θα διοχέτευε ναρκωτικά σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων

Πηγή: protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ