Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιδράσεις για την πρόκληση Ερντογάν να απαγορεύσει την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά

Ο Ερντογάν απαγόρευσε την τέλεση Θείας Λειτουργίας από τον Πατριάρχη στη Μονή της Παναγίας Σουμελά Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης καταδικάζει εντονότατα την απαγόρευση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας Σουμελά Τραπεζούντος από το καθεστώς Ερντογάν ανήμερα μάλιστα της Μαύρης επετείου της βάρβαρης Τουρκικής εισβολής στην Μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο.

Τόσο οι δηλώσεις Ερντογάν στην Κατεχόμενη Λευκωσία όσο και αυτή η απόφαση που στερεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την δυνατότητα να λειτουργήσει στα Ιερά χώματα εκατομμυρίων Ελλήνων του Πόντου αποκαλύπτει την πραγματική ατζέντα της Τουρκίας εν όψει του κυοφορούμενου Ελληνοτουρκικού διαλόγου.

Η Τουρκία θα προσέλθει στον διάλογο με τελεσίγραφα και τετελεσμένα. Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση, το Υπουργείο Εξωτερικών, τα κόμματα να λάβουν άμεσα θέση για την προσβολή στον Οικουμενικό θρόνο, στον Ποντιακό Ελληνισμό και την μακραίωνη Ιστορία του. Ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ευρώπη περνά από την Τραπεζούντα και την Κερύνεια.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  “Όχι” από το Κρεμλίνο για την παρουσία Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ