Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη

Αποσύρονται οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη.

Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από την παρέμβαση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ,, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Πράγματι, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν είχε γίνει γνωστό πως ο Μένιος Φουρθιώτης φυλάσσεται από αστυνομικούς, η ΓΑΔΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διέψευδε το γεγονός. “Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”, ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στις 24 Μαρτίου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

Σήμερα, μετά από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν και από συνδικαλιστές της αστυνομίας αλλά και από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώθηκε ότι η φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη αποσύρεται “με απόφαση Χρυσοχοΐδη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ