Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόψε ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ με ρεκόρ συμμετοχών

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον «Νυχτερινό» ξεκίνησε με την Επίσημη Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, που δόθηκε την Τρίτη (19/09) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε μία εκδήλωση που έγινε στην σκιά των πρόσφατων τραγωδιών σε Θεσσαλία και Λιβύη, αλλά και με την ελπίδα ότι ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μία αχτίδα αισιοδοξίας σε όλους μας.

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος (ώρα εκκίνησης 19:30) καθώς επίσης και οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα 18:00), 5.000μ. (ώρα 21:30) και του Ενός Μιλίου κοινωνικής προσφοράς (ώρα 18:05), σε απολύτως επίπεδες, παραθαλάσσιες διαδρομές που διασχίζουν το όμορφο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη των χιλιάδων θεατών υπόσχονται μια μοναδική αγωνιστική δρομική εμπειρία.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και οι διαδρομές των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος φέρουν την επίσημη πιστοποίηση World Athletics. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρει. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υφυπουργείου Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού – Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, καθώς και από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνεται στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εξαφάνιση Μαντλίν: Κρυμμένο υπόγειο κάτω από το οικόπεδο στο Ανόβερο - Συγκλονιστικές εξελίξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ