Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοκτονία 14χρονου στην Αθήνα: Είχε πέσει θύμα bullying αποκαλύπτουν συμμαθητές του

Για άγριο bullying που δεχόταν το 14χρονο αγόρι, που έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή, στα Κάτω Πατήσια, κάνουν λόγο οι συμμαθητές του.

Όπως αναφέρουν, σύμφωνα με το newsit.gr «τον πείραζαν συστηματικά κάποια παιδιά».

Αποκαλύπτουν την επίθεση που δέχτηκε από τους νταήδες του σχολείου την περασμένη Παρασκευή. «Του πετούσαν νεράντζια στο σχολείο, τον έφτυναν, του πετούσαν νερό και του έλεγαν “έλα να βγούμε σέντρα”, “θα σε μαχαιρώσω», λέει στο newsit.gr ένας μαθητής.

Ένας άλλος μαθητής του σχολείου, θεωρεί, σύμφωνα με το newsit.gr ότι «του το έκαναν αυτό επειδή δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το bullying που του έκαναν, ξέρω μόνο ότι γινόταν από πάρα πολλά παιδιά. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα, ούτε κανένας από τους καθηγητές» .

Όσον αφορά τώρα το «blackout challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης», το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται σχετικά με το τι τον οδήγησε σε αυτή του την πράξη, τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο δεν γνωρίζουν αν συμμετείχε σε αυτό.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καβάλα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους -Εντοπίστηκε νεκρό από τον παππού του

Μιλώντας για το επικίνδυνο παιχνίδι, επισημαίνουν ότι «γενικά είναι διάσημο στους νέους, το κάνουν γενικά πάρα πολλοί και στην περιοχή αλλά και γενικότερα. Σε αυτό το παιχνίδι ουσιαστικά δένεις κάτι στο λαιμό σου και προσπαθείς να το βγάλεις χωρίς να πνιγείς. Και μετά το βιντεοσκοπείς και το ανεβάζεις. Οι πιο πολλοί το κάνουν γιατί είναι trend».

Συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός του φίλου τους απο τους συμμαθητές του αφού, σχημάτισαν το όνομά του με τσάντες στο προαύλιο του σχολείου, άναψαν καπνογόνα, χειροκροτουσαν και φώναζαν δυνατά “Μάκης”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ