Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ήταν ο διάλογος που είχαν δράστης και θύμα σε καφενείο, λεπτά πριν τη στυγερή εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη

Τον δολοφόνο του 50χρονου που εκτέλεσε το θύμα μέρα-μεσημέρι στη δολοφονία θεσσαλονίκη, μετά από καβγά μεταξύ τους που προηγήθηκε, αναζητεί η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida το θύμα με καταγωγή από το Ελμπασάν της Αλβανίας έκανε συχνά ταξίδια στη χώρα του, τρεις με τέσσερις φορές το μήνα. Την προηγουμένη της δολοφονίας του, μάλιστα, είχε επιστρέψει από ένα τέτοιο διήμερο ταξίδι στη γείτονα. Ακολουθούσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη διαδρομή Σκόπια-Πόγραδες-Αλβανία και επέστρεφε στην Ελλάδα από την Κρυσταλλοπηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αλβανικό σύστημα το θύμα θεωρείται ύποπτος για τη μεταφορά ναρκωτικών, αν και ούτε στην Αλβανία, ούτε στην Ελλάδα υπήρχει καταδίκη σε βάρος του.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, με καταγωγή επίσης από το Ελμπασάν, ο οποίος συνδέεται με μια από τις χαρακτηριζόμενες ως μια από τις πιο επικίνδυνες οικογένειες της αλβανικής πόλης, έχει καταδικαστεί για ναρκωτικά στην Ελλάδα. Το μητρώο του στην Αλβανία είναι καθαρό.

Ο διάλογος δράστη-θύματος πριν την εκτέλεση

Αστυνομικές πηγές στο iefimerida ανέφεραν ότι της εκτέλεσης και του επεισοδίου που κατεγράφη στην κάμερα του βενζινάδικου είχε προηγηθεί καβγάς σε καφενείο της περιοχής.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δικηγόρος 18χρονου: «Έχω την αίσθηση ότι ξέρει ποιος του έδωσε τη φωτοβολίδα και φοβάται να μιλήσει»

Άτομα που έγιναν μάρτυρες τους καβγά των δύο ανδρών αναφέρουν πως άκουσαν τον εξής διάλογο:

Θύμα: Έχω κάνει τη δουλειά δώσε μου τα λεφτά
Δράστης: Εγώ στα έχω δώσει δεν σου χρωστάω τίποτα

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μέσα από ένα μαύρο Peugeot το οποίο ανήκει σε γυναίκα η οποία φέρεται να έχει δεσμό μαζί του (σσ με το δράστη) και η οποία επίσεις θεωρείται πως μεταφέρει ναρκωτικά. Τελευταία φορά που μπήκε στην Ελλάδα το αυτοκίνητο -με οδηγό την γυναίκα- ήταν στις 29 Ιουνίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ