Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βήμα – βήμα η επιστροφή στην κανονικότητα: Ανοίγουν σήμερα οι οργανωμένες παραλίες

Συνεχίζεται η άρση των περιορισμών με στόχο την επιστροφή στην κανονικότητα, με τις οργανωμένες παραλίες να ανοίγουν σήμερα.

Για τη μετάβαση στις οργανωμένες πλαζ απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με κωδικό 6, μέτρο το οποίο θα συνεχίσει να ισχύει το επόμενο διάστημα.

Αναφορικά με τα μέτρα που θα ισχύουν στις οργανωμένες παραλίες, οι ομπρέλες μεταξύ τους θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα. Σε κάθε ομπρέλα έχουν τοποθετηθεί δύο ξαπλώστρες, οι οποίες θα απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης και μπορούν να γίνουν περισσότερες μόνο εάν πρόκειται για οικογένειες.

Για τους εργαζόμενους θα είναι υποχρεωτικά τα self – test, ενώ όπως και στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται η μουσική καθώς και οι όρθιοι στα beach μπαρ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Μια εντυπωσιακή διαδρομή στο λιμάνι σχεδιάζεται για το Ράλι Δ.Ε.Θ

Επιπλέον, από σήμερα μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ. σε 50 τ.μ. ανά άτομο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα σειρά παίρνουν κι άλλες δραστηριότητες όπως όλες οι σχολικές βαθμίδες, τα δικαστήρια, τα θερινά σινεμά ο τουρισμός κι ο αθλητισμός.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ