Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, θύματος βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, καθώς οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση, σε 10.

Το έναυσμα για την έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι σε αυτή τη τραγική υπόθεση να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών, έδωσε η νέα πολύωρη κατάθεση του 12χρονου θύματος βιασμού από τον Κολωνό, παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία, ενημερώνοντας ότι είχε μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κατερινόπουλος για Μπάμπη Κούτσικο: Τον έφαγε το κύκλωμα-Ο κρεοπώλης φοβάται ότι αν μιλήσει θα έχει το ίδιο τέλος

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Έτσι, μετά από αυτό το στοιχείο, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Τέλος, το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι, είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ