Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θα τα βάλεις με τους billionaires;» – Απειλές καταγγέλλει ο εργοδότης της

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, με τον εργοδότη της να αποκαλύπτει πως δέχθηκε απειλές από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο εργοδότης τόνισε πως δέχεται απειλές για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι «στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε “τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires;” Δέχομαι απειλές».

Μάλιστα, ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα φαίνεται πως κατέθεσε το ίδιο περιστατικό και την περασμένη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας ενώ παράλληλα περιέγραψε και την τραγική ψυχολογική κατάσταση της 24χρονης, όταν εκείνη τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για όσα έγιναν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα του ξενοδοχείου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Συνελήφθη ένας 17χρονος για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη - Ακόμη 2 ταυτοποιήσεις

Η υπόθεση είναι μακριά από το να τελειώσει, καθώς ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις ενώ αναμένονται και οι καταθέσεις άλλων προσώπων που γνωρίζουν για την υπόθεση, εκ των οποίων και άτομα που συνόδευσαν την 24χρονη στο πάρτι της σουίτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ