Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βόλος: 21χρονη καταγγέλλει τον σύντροφό της: “Μου έταξε γάμο αλλά με έκανε σκλάβα του”

Μια απίστευτη ιστορία φιλοξένησε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της Τ- LIVE, στον Alpha. Η 21χρονη Βουλγάρα κατήγγειλε πως ο Έλληνας σύντροφός της, της έταξε γάμο και αντί αυτού την έκανε σκλάβα του!

Συγκεκριμένα η 21χρονη κατήγγειλε πως ο 27χρονος σύντροφός της αντί να την παντρευτεί την έβαζε να εργάζεται με τη βία, της έπαιρνε τα χρήματα που έβγαζε ενώ όταν θέλησε να πάει πίσω στην πατρίδα της, της κράτησε παράνομα την ταυτότητά της και έτσι δεν μπορούσε να φύγει.

Ο 27χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα στον Αλμυρό Βόλου την περασμένη Κυριακή και δήλωσε την εξαφάνιση της συντρόφου του. Ο νεαρός είπε πως άφησε την ταυτότητά της και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί την έψαξαν τη βρήκαν και έτσι έγιναν γνωστά όλα. Ο νεαρός συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για εμπορία ανθρώπων και για ενδοοικογενειακή βία και θα απολογηθεί την Παρασκευή. Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με την δικηγόρο του 27χρονου η οποία ισχυρίστηκε ότι όλες οι καταγγελίες είναι ανυπόστατες και ότι όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο 27χρονος δήλωσε την εξαφάνισή της και τότε ήταν που έκανε εκείνη τις παραπάνω καταγγελίες. “Είναι τελείως ανυπόστατα όλα αυτά” είπε η δικηγόρος του 27χρονου

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κουφοντίνας : Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση αναστολής της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού

Δες το βίντεο

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ