Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: Eάν ανοίγαμε το λιανεμπόριο θα είχαμε 1000 νεκρούς την ημέρα

“Εάν ανοίγαμε το λιανεμπόριο θα είχαμε χίλιους νεκρούς την ημέρα” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο να ανοίξουν τα καταστήματα” υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης εξηγώντας ότι η απόφαση για click away ελήφθη για δύο λόγους: να αποσυμφορηθούν οι ταχυμεταφορές και να δούνε οι έμποροι κάτι στο άδειο ταμείο τους.

“Καλύτερα κλειστά μαγαζιά και να πληρώνει το κράτος, παρά ανοιχτά και να πληρώνουν οι έμποροι”, πρόσθεσε ο υπουργός απαντώντας και στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, ο οποίος μίλησε, επίσης στο  δελτίο του ΑΝΤ1,  επισημαίνοντας ότι πάρα πολλοί κλάδοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν με click away.

“Πάρα πολλά μικρα μαγαζιά έκαναν σήμερα τζίρο”, σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας την δέσμευση του Πρωθυπουργού για επιπλέον στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όταν θα υπάρχει πλήρης εικόνα της κατάστασης στην αγορά

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καιρός 11/2: Λίγα χιόνια με βροχές και παγετό – Αναλυτική πρόγνωση

“Θα κάτσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και θα βρούμε λύση, με τη στήριξη και της ΕΕ” , κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ