Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Οικονόμου: Υπήρχαν πληροφορίες στην ΕΛΑΣ τις οποίες δεν διαχειρίστηκαν σωστά

Το πρόσωπο των ημερών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου μίλησε στην ΕΡΤ για να μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός για την οπαδική βία μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών με αθλητικό υπόβαθρο λέγοντας ότι «κανένα μέτρο από μόνο του δεν μπορεί να εξαφανίσει την παραβατικότητα».

Επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα είναι η ανάγκη αντιμετώπισης βίαιων συμπεριφορών υποστήριξε ότι απαιτείται μια ολιστική αντιμετώπιση με δράσεις σε μια σειρά από τομείς.

Τα λάθη τα αναδεικνύουμε και τα αντιμετωπίζουμε είπε ο κ. Οικονόμου λέγοντας ότι οι επτα αξιωματικοί που απομακρύνθηκαν δεν θα είναι οι μόνοι αλλά αναμένει την ΕΔΕ της Ελληνικής Αστυνομίας για την απόδοση ευθυνών.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Νέα μελέτη για τον κορωνοϊό: Πόσο διαρκεί η ανοσία και πόσο πιθανό είναι να κολλήσει κάποιος 2η φορά;

«Αναδείξαμε την αποτυχία (σ.σ. της ΕΛ.ΑΣ.) από την πρώτη στιγμή και θα αποδόσουμε ευθύνες πολύ σύντομα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ