Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Για μένα είναι πεθαμένος” λέει η μητέρα του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου

Στην Αλβανία βρίσκεται από το πρωί της 27ης Οκτωβρίου ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου που έχει ταυτοποιηθεί από τις ελληνικές αρχές. Όπως επιβεβαίωσαν πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου, ο δράστης ενός βιασμού και μιας απόπειρας βιασμού, κατάφερε να περάσει τα σύνορα από την διάβαση της Κακαβιάς και εισήλθε στο αλβανικό έδαφος το πρωί της Πέμπτης 27/10. Από εκεί προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αλβανικές αρχές.

Η μητέρα του μίλησε στην ΕΡΤ: “Τέτοιο παιδί δεν το θέλω”

Η μητέρα του μίλησε στην ΕΡΤ για τη βιαιότητα και την κακοποίηση που υφίστατο από τον γιο της. “Τέτοιο παιδί δεν το θέλω” είπε χαρακτηριστικά.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σύλληψη 46χρονου για διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων σε μετανάστες

“Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω” πρόσθεσε η μητέρα του 45χρονου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της γειτονιάς είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα, ενώ μέσα από το σπίτι του – από το διαμέρισμα του – ακούγονταν φωνές. Μάλιστα στο σημείο είχε κληθεί αρκετές φορές και η Αστυνομία.

Ο 45χρονος S.D. με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο, είναι χωρισμένος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ζούσε με τη μητέρα του.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ