Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γλυκά Νερά: Ένορκη διοικητική εξέταση για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις δηλώσεις του για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, στο Mega και αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, o κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον 32χρονο «βλάκα» καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δημοσκόπηση: Οι Έλληνες ανησυχούν περισσότερο για την οικονομία παρά για τον κορωνοϊό

«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ