Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη κοπέλα που δολοφόνησαν αδίστακτοι κακοποιοί δίπλα στο μωρό της (ΦΩΤΟ)

Μια πανέμορφη κοπέλα πού σε λίγους μήνες θα γινόταν 20 ετών, είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε στα Γλυκά Νερά, με το σύζυγο της και την μόλις 11 μηνών παιδί της.

Η κοπέλα που σύμφωνα με το newsit.gr, στις 12 Ιουλίου θα έκλεινε το 20o έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, ενώ ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing.

Αυτό είναι ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Λαμία: Τους τσίμπησε φίδι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς – “Φορούσαν κουκούλες”

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ληστείας μετά φόνου που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και δολοφόνησαν μια γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγο της.

«Φορούσαν κουκούλες. Δεν ξέρω ποσά άτομα ήταν, εμένα με έδεσαν. Ήταν τουλάχιστον τρεις», ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του protothema.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ