Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γλυκά Νερά: «Η ψυχολόγος φωτογράφησε τον πιλότο ως ύποπτο» – Οι οδηγίες από την αστυνομία σύμφωνα με τη δικηγόρο της

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλουπου, της θεραπεύτριας που επισκεπτόταν η Καρολάιν.

Η κ. Μάρκου, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε, τα οποία και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο. Μάλιστα, κλήθηκε τρεις φορές για να καταθέσει. “Θα καταθέσει ως μάρτυς κατηγορίας πλέον”, συμπλήρωσε η ίδια.

Η κ. Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν σαφείς οδηγίες από την αστυνομία στην κ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Μάλιστα, της ζητήθηκε να λέει καλά λόγια για αυτόν στις συνεντεύξεις της, ώστε να μην υποψιαστεί κάτι ο 32χρονος. Έτσι, εκείνη μιλούσε για ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική. “Η κα Μυλονωπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της”, είπε η κ. Μάρκου.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο λαχείο και τώρα κλαίει! Ξεσπάει ο αγρότης που παγιδεύτηκε

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κ. Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»

Η δικηγόρος της κ. Μυλωνοπούλου αποκάλυψε επίσης ότι η θεραπεύτρια αφότου κατέθεσε στην αστυνομία, φοβόταν για τη ζωή της κι έτσι προσέλαβε security για να την προστατεύει.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ