Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σήμερα 29/8 σε αυτές τις περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ, η οποία θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και θα επηρεάσει την περιοχή που περικλείεται από τους δρόμους Τσορλίνη, Βίτσι, Αγίων Πάντων, Πεσ. Πυροσβεστών (από Γιαννιτσών Εως Μοναστηρίου), Χαλκίδος, Κωλλέτη (Γιαννιτσών με Μοναστηρίου).

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών συντήρησης ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή Νικόπολη, Πολίχνης στην Δυτική Θεσσαλονίκη από τις 11:00 πρωινή έως τις 2:00 το μεσημέρι. 

Οι καταναλωτές θα μείνουν χωρίς ρεύμα για περίπου 1 ώρα στην οδό Αιγαίου από το ύψος που βρίσκεται η οδός Θερμαϊκού έως την οδό Άρη Βελουχιώτη.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ για την την κοινότητα Ασβεστοχωρίου λόγω εργασιών συντήρησης από τις 8:00 έως τις 10:30 το πρωί, η οποία θα επηρεάσει τους καταναλωτές που βρίσκονται στην είσοδο του χωριού, από Ρετζίκι (Πεύκα) προς Ασβεστοχώρι έως και την πλατεία και τον Ιερο ναό Αγ. Γεωργίου όπως επίσης και τους καταναλωτές που βρίσκονται επί του δασικού δρόμου προς το Φίλυρο (Χριστιανική ελπίς, παιδικό χωριό SOS, στρατόπεδο κλπ).

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για 1.000 τυχερούς για τις συναλλαγές Μαΐου - Δείτε αν κερδίσατε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ