Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σήμερα 9/9 σε αυτή την περιοχή της Θεσσαλονίκης

Διακοπή ρεύματος στην Πολίχνη στη Δυτική Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ λόγω εργασιών ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων.

Η διάρκεια της διακοπής ρεύματος θα είναι από τις 8:00 πρωινή έως τις 12:30, θα επηρεάσει τις οδούς Περγάμου, Γράμμου, Πολίχνης, κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικής συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες. Εαν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από την ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Χαλκηδόνας λόγω εργασιών συντήρησης ανακοινώθηκε η οποία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Η αεροπορική LOT συνδέει την Πολωνία με την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

Στην Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου η διακοπή θα είναι από τις 08:00 έως 10:45 μεταξύ των δρόμων Ρήγα Φερραίου, από Παπάγου έως Βασ. Γεωργίου και

Από τις  08:00 έως 13:45 μεταξύ των δρόμων Π.Π. Γερμανού, Βενιζέλου, Βασ. Όλγας από Σομα έως Βενιζέλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ