Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε αυτές τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 14/11

Οι διακοπή ρεύματος στην περιοχή Πυλαίας πραγματοποιείται λόγω εργασιών συντήρησης και κατασκευών από την ΔΕΔΔΗΕ και θα επηρεάσουν τους καταναλωτές ως εξής:

-Από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι όσοι βρίσκονται στις οδούς Τσελέπη, Λ.Τσάμη, Θ. Στρατήγη με Χρ. Περραιβού

-Από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι όσοι βρίσκονται επί των οδών Δημοκρατίας, Ιπποκράτους, Βυζαντίου, Σεφέρη, πρωτομαγιάς καθώς και οι κάθετες αυτών Μενάνδρου, Σ. Λούη, Ανοίξεως, Παπαφλέσσα, Θερμαϊκού.

Στο Ωραιόκαστρο ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος προγραμματισμένη από την ΔΕΔΔΗΕ λόγω εργασιών λειτουργίας για την περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Συμμαχική οδός, Θεσσαλονίκης -Νεοχωρουδας, Ιωνίας & Μακεδονομάχου Α. Τίκα ενώ θα διαρκέσει από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 2:30.

Η διακοπή ρεύματος στον Δ. Δέλτα που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 12:00 και θα επηρεάσει όσους βρίσκονται βόρεια της Νέας Μαγνησίας  και της Εθνικής Οδού καθώς και γύρω από το Παραδοσιακό Κουλούρι.

Η διακοπή ρεύματος από τις 11:00 έως τις 2:30 το μεσημέρι αντίστοιχα λόγω εργασιών συντήρησης, θα επηρεάσει την οδό Κανάρη, βόρεια της περιοχής  Καλοχωρίου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Προβλήματα υδροδότησης για ώρες σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς

Στους Αμπελόκηπου Δυτικής Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε από την ΔΕΔΔΗΕ προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω κατασκευών, η οποία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

-Από τις 7:30 έως τις 11:30 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές στο τμήμα της οδού Πόντου προς Κ. Κρυστάλλη

-Από τις 8:00 έως τις 11:30 πρωινές ώρες οι καταναλωτές επί των οδών Β. Παπαθανασίου και Χαλκοκονδύλη.

Η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΔΗΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γίνεται λόγω κατασκευών, θα διαρκέσει από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:00 και θα επηρεάσει όλους τους καταναλωτές επί της οδού Λέοντος Σοφού 1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ