Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε αυτές τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 30/1

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από την ΔΕΔΔΗΕ από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:00 στην Δ.Δ. Θέρμης, Μηχανιώνας και Μίκρας και θα επηρεάσει όλους του καταναλωτές εκατέρωθεν της Επαρχιακής οδού Πλαγιαρίου-Νέας Μηχανιώνας από τη διασταύρωση (σηματοδότες), Επανωμής ως τα Κοιμητήρια Νέας Μηχανιώνας συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών της Βιομηχανικής περιοχής Νέας Μηχανιώνας (Δίοπας, ελαιοτριβείο Βασιλείου, Χατζησωτηρίου, Στρατοπέδου Κερασιάς).

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ για την Καλαμαριά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών λειτουργίας, η οποία θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι στις οδούς Ριζούντος, Σουρμένων, Χρυσουλίδου, Αργυροπόλεως και όλες τις πραακείμενες.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Μητσοτάκης: Τσάμπα κόπο κάνουν όσοι πάνε και βγάζουν νέες αστυνομικές ταυτότητες αυτή την περίοδο

Η διακοπή ρεύματος στον Δ.Δέλτα θα διαρκέσει από τις 8:00 πρωινή έως τις 2:00 το μεσημέρι και θα επηρεάσει στην περιοχή Διαβατών τις οδούς Δερμετζόγλου και Πόντου και στην ΒΙΠΕΘ, τους καταναλωτές Στυλίδης ΑΒΕΕ, Αφοι Καρυπίδη, Βασιλειάδου και Gr Samson Forarding.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ