Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε αυτές τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 20/3

Θέρμης, Δ.Ε. Μίκρας, Δ.Ε. Βασιλικών

Η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος που θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες από τις 8:00 έως τις 10:30 λόγω κατασκευών, θα επηρεάσει όσους βρίσκονται από τη δεξιά πλευρά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (Τσιτουρίδης, Γκουτλας, Μητρακούδης Τ & Σια Ε.Ε.).

-Επίσης στην Δ.Κ. Ρυσίου θα μείνουν χωρίς ρεύμα οι καταναλωτές επί των οδών Καραβαγγέλη, Κωνσταντινουπόλεως, Μεταμορφώσεως, Βεζυρτζή, Μικράς Ασίας, Παύλου Μελά, Λαμπράκη, κλπ.

-Η διακοπή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 2:30 το μεσημέρι στην Δ.Ε. Βασιλικών θα επηρεάσει τους καταναλωτές στην περιοχή Βλάχικα καθώς και οι Γιαννιώτης Α.Ε., Σούπερ Μάρκετ Γραμμένου, Κοντζογλου και λοιποί.

-Ενώ από τη διακοπή ρεύματος που θα διαρκέσει από τις 11:30 έως τις 2:00 στο Δ.Δ. Θέρμης θα επηρεαστούν οι καταναλωτές στην περιοχή Γεωργικής Σχολής, το Ινστιτούτο  και τα αρδευτικά της Γεωργικής Σχολής, τα πρώην Κλωστήρια Ντονούση, Farnek Catering, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και όλοι οι παρακείμενοι.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Μύκονος: Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα η Qatar Airways

Διακοπή ρεύματος ανακοινώθηκε για την περιοχή Καλαμαριά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, από το πρωί στις 8:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ θα αφήσει χωρίς ρεύμα τις οδούς Ακριτίδου, Σάντας, Μυρίων, Αργρυρουπόλεως, Μητροπολίτη Κυδωνίων και τις παρακείμενες αυτών.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοινώθηκε για την περιοχή Λαγκαδά λόγω κατασκευών από τη ΔΕΔΔΗΕ, από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, η οποία θα επηρεάσει τους καταναλωτές στην περιοχή Λαγυνών. Συγκεκριμένα στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο, στην Πλατεία, οι Αποστολούδης, Θεου, Γιαννούδης, Παρεκκλήσι Ραφαήλ-Ειρήνης Νικολάου και στην περιοχή Κατινιότικα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ