Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε αυτές τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 3/6

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που ανακοινώθηκαν από τη ΔΕΔΔΗΕ, στην περιοχή Άνω Τούμπα και Πυλαία Θεσσαλονίκης θα επηρεάσουν τους καταναλωτές ως εξής:

-8:00 έως 11:00 πρωινές ώρες, όσους βρίσκονται επί των οδών Περραιβού, Καπεταν Ντόγρα, Πανταζίδου, Στρατήγη, Λ.Τσάμη, Σταματέλου, Σταγειρίτη και στις παρακείμενές τους.

-11:00 έως 13:00 επί των οδών Τσιαπανού, Τσελέπη, Λ.Τσάμη, Στρατήγη, Πάροδος Τσάμη, Χρ.Περαιβού, Σταματέλου.

Η διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:30 και θα επηρεάσει τους καταναλωτές στην κοινότητα Ασβεστοχωρίου, στην είσοδο από τον δασικό δρόμο του Σειχ Σου, την κοινότητα Εξοχής από τον δασικό δρόμο του Σειχ Σου, την περιοχή Κοιμητηρίων και των κατασκηνώσεων.

Η διακοπή ρεύματος που ανακοινώθηκε από την ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή Άνω Τούμπα, Πυλαία, θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 13:30 και θα επηρεάσει την περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Τσελέπη, Σταματέλου, Τσιαπανου, Στρατήγη, Πάροδος Τσάμη, Λ. Τσάμη, Χρ. Περαιβού και όλες τις παρακείμενες.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ιπποκράτειο: Κινητοποίηση εργαζομένων για τις ελλείψεις – 30.000 λιγότερα χειρουργεία στη Θεσσαλονίκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ