Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 11/10

Διακοπή ρεύματος ανακοινώθηκε στην περιοχή Ευόσμου από τη ΔΕΔΔΗΕ μεταξύ των οδών Φιλίππου, Λιτοχώρου, Μητσαίων, Καραγάτση και σε όλες τις παρακείμενες, η οποία θα διαρκέσει έως τις 11:30 το πρωί 2:30 το μεσημέρι.

Η διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ στη Δ.Δ. Επανομής λόγω κατασκευών θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και θα επηρεάσει τους καταναλωτές στην Δ.Κ. Επανομής-το ανατολικό τμήμα, lidl Επανωμής, καθώς και των περιοχών : ΚΟΡΕΛΛΟ, Γήπεδο Επανωμής, ΣΙΝΑΔΟΥ (οδός Ανεμόεσας), Σχολείων (επαλ κ.τ.λ. ), Σχολείο της Φύσης, οδός Αγ. Αργυρίου, συμπεριλαμβανομένων και των αρδευτικών Τριλόφου-Επανωμής.

Προγραμματισμένες  διακοπές ρεύματος στο δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες θα επηρεάσουν τους καταναλωτές ως εξής:

  • από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι στην περιοχή Ευκαρπίας όσους βρίσκονται μεταξύ των οδών Παπαδιαμάντη με Αγίου Δημητρίου και Αθανασίου Διάκου.
  • από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι στην περιοχή Σταυρούπολης μεταξύ των οδών Βενιζέλου με 1ης Μαΐου και Πλαστήρα.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κεφαλονιά: Η φωτιά μπήκε στο Καπανδρίτι – Εκκενώνονται χωριά – Απειλούνται σπίτια και περιουσίες

Η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην περιοχή Βαρδάρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αφορά τους καταναλωτές στην πλατεία Δημοκρατίας 9, παραπλεύρως της Παπαρηγοπούλου και τη Στάση ΟΑΣΘ.

Η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι η διακοπή ρεύματος θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 11:30 πρωινές ώρες.
 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ