Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 11/12

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος  ανακοινώθηκε για την περιοχή Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη λόγω κατασκευών από τη ΔΕΔΔΗΕ, από τις 8:00 έως τις 11:30 πρωινές ώρες, η οποία θα επηρεάσει όσους βρίσκονται πάνω από την Περιφερειακή οδό και μεταξύ των οδών Ευκλείδη, Παπάγου και Μυριβήλη.

Στην περιοχή του Δήμου Δέλτα ανακοινώθηκε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω κατασκευών από τη ΔΕΔΔΗΕ, η οποία θα διαρκέσει από τις 11:00 το πρωί έως τις 2:45 το μεσημέρι αφορά τους καταναλωτές στην περιοχή Μαγνησία, την Εγνατία Οδό, Θερμοκήπια κεφαγιάς, Τροφεμπορική Παπαδόπουλος, Αφοί Εμμανουηλίδης & Σια, Παναγούλας, Αφοί Φραγκούλη, Καράνταλη & τα αρδευτικά.

Η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ για τον Δήμο Θερμαϊκού θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι και θα αφήσει χωρίς ρεύμα τους καταναλωτές που βρίσκονται στην Δεξιά πλευρά της οδού Θεσ/νίκης – Ν. Μηχανιώνας από το ύψος της διασταύρωσης Ν. Ρύσιου μέχρι την διασταύρωση Περαίας ( S.Μ. Discount) συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών Ζαχαροπλαστείο “Αλεξούδας” Τερζοστρομ κ.λ.π.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δημοσκόπηση Pulse: Ναι στην επέκταση υποχρεωτικότητας λέει το 66%, το 48% των αρνητών δεν αλλάζει γνώμη

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ