Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή ρεύματος σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης σήμερα 4/6

Η διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ για το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω κατασκευών θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και θα αφήσει χωρίς ρεύμα όσους βρίσκονται στην περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Κασσάνδρου, Δημητρίου Πολιορκητού, Μακεδονικής Αμύνης και τις παρακείμενές τους.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Χαλκηδόνα λόγω κατασκευών η οποία θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί θα αφήσει χωρίς ρεύμα τους καταναλωτές στην περιοχή Αγχίαλος προς Αγ. Αθανάσιο ο δρόμος προς Χαλκηδόνα οι Λεονταρίδης, Αφοι Καραγιώργου, Παππαιωάννου, Γραμματικού, Μαριόγλου, Ξενοδοχείο Κορνήλιος Τσαλώνης, Τσακίρης, Μαλιάρης, Δεληγιάννης, Γαβριηλίδης, Σιβρής, Ανδρεάδης, Αφοι Νικολ, Καλπατζής.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαρόπουλος με ομόφωνη απόφαση του ΚΥΣΕΑ

Στην περιοχή Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ θα διαρκέσει από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και θα επηρεάσει την περιοχή Συμμαχικής Οδού με Ιπποδρομίου, Κάλβου και συγκεκριμένα τους καταναλωτές Τόκος Παρασκευόπουλος, Γεωργουδάκης και Κουμεντάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ